FULL-DAY AGENDA

5 KEY POINTS

EXPERIENCE ISAGENIX PRESENTATION

Attendees learn why Isagenix is an innovative leader in the industry and how we are impacting world health by helping families integrate nourishing, convenient and affordable solutions into their everyday lives. Plus, they will hear about our wealth creation opportunity and be introduced to the fun, family culture that Isagenix has developed.

HEALTH EDUCATION

Attendees learn how Isagenix products use high-quality ingredients and how our no-compromise products work together as results-driven systems. Plus, they will obtain a basic understanding of how using Isagenix products assists in physical transformations around the world.

WEALTH CREATION

Attendees learn the value of sharing Isagenix solutions and products and receive an explanation of the Isagenix Compensation Plan and promotions.

DEVELOPMENT

Attendees receive basic business-building training to assist in their success with Isagenix, such as how to develop a contact list and how to better understand and meet the needs of potential Customers.

CALL TO ACTION

Attendees should walk out of the room with specific action items and be inspired to move towards their goals. They should also be encouraged to start planning which event they will be attending next to further their training.

TENTATIVE SCHEDULE: 9:30AM TO 3:00PM

10:00am - 10:10am	Welcome/Introduction	10 minutes
10:10am - 11:10am	Experience Isagenix	60 minutes
11:10am - 11:25am	BREAK	15 minutes
11:25am - 11:35am	Welcome Back/Make-A-Wish®	10 minutes
11:35am - 11:40am	Health Segment Intro	5 minutes
11:40am - 12:15pm	Health Segment	35 minutes
12:15pm - 12:25pm	IsaBody Challenge®	10 minutes
12:25pm - 12:30pm	Development Segment Introduction	5 minutes
12:30pm - 1:10pm	Development Segment	40 minutes
1:10pm - 1:25pm	BREAK	15 minutes
1:25pm - 1:35pm	Welcome Back/Recognition	10 minutes
1:35pm - 1:40pm	Wealth Segment Introduction	5 minutes
1:40pm - 2:20pm	Wealth Segment	40 minutes
2:20pm - 2:40pm	Event Sell/Draws/Thank-Yous	20 minutes
2:40pm - 2:50pm	Call to Action/Closing	10 minutes
2:50pm - 3:00pm	Buffer	10 minutes

